Duurzaam rundvlees uit altena

In september 2017  zijn we gestart  met de verkoop van vleespakketten. 

Het vlees voor deze pakketten is afkomstig van vleesvee dat is opgegroeid in Het land van Altena.  De runderen worden geslacht door slagerij van de Heuvel uit Werkendam. De rassen die we aanbieden zijn de Belgische Witblauw en Aberdeen Angus.

Een vleespakket bestaat uit;  Schenkel, Riblap, Sucade, Doorregen, Braadlap, Entrecote, Kogel, Rosbief Bieflap Worstjes, Rollade en Gehakt. De exacte verdeling is afhankelijk van het rund dat wordt geslacht en varieert per keer.

Een pakket weegt circa 12-13 kg.  Direct Bestellen Nadat we uw bestelling hebben ontvangen nemen we contact op over de exacte leverdatum. Liever eerst meer weten neem dan CONTACT op, of kom langs tijdens onze openingstijden.

Aberdeen Angus Gepland 5 mei 2020

Aberdeen Angus is een rundveeras dat in de 19e eeuw in het oosten van Schotland is gekweekt. Ze zijn hoornloos en hebben een gemoedelijk karakter. ze hebben het vermogen te kunnen opgroeien op schrale gronden. Het vlees is van uitzonderlijke kwaliteit. Dit hangt samen met de "marmering" van het vlees: dunne lijntjes vet die door het vlees lopen. Vet heeft de eigenschap dat het smaak vasthoudt, wat het zo lekker maakt

Belgisch Witblauw                            Gepland :  ?

Het  Belgische Witblauw rund wordt ook wel  dikbil genoemd.

Ze worden gefokt om hun vlees. Het vlees van het Belgisch Witblauw is uiterst mager met vrijwel geen marmering en een dichte textuur en wordt daarom bijzonder gewaardeerd door de consument.   De runderen die wij aanbieden worden extensief geweid en zijn kruislingen. 

 

Bestellen Aberdeen Angus

Vleespakket:

Geboren en getogen in Land van Altena 

Bestaat uit, Schenkel, Riblap, Sucade, Doorregen, Braadlap, Entrecote, Kogel, Rosbief Bieflap Worstjes, Rollade, Gehakt.

Samenstelling is afhankelijk van dier en  kan afwijken van bovenstaande. 

Pakketten van circa 12 of circa  20 kg 

Prijs per kg  € 12,75-

Let op !!

Exacte totaalprijs is bekend bij uitleveren 

€ 153,00

Bestellen Belgisch Blauw

Geboren en getogen in Land van Altena 

Bestaat uit, Schenkel, Riblap, Sucade, Doorregen, Braadlap, Entrecote, Kogel, Rosbief Bieflap Worstjes, Rollade, Gehakt.

Samenstellinmg is afhankelijk dier en kan afwijken van bovenstaande.

Pakket is Circa 12 of 20 kg 

Prijs per kg € 11,-

U kunt het vlees vacuüm laten verpakken dit kost € 1,- per kilo 

 Let op!!

Exacte totaalprijs is bekend bij uitleveren 

 

€ 132,00Indicatie Samenstelling vleespakket